Волонтерська програма "Будуємо Україну разом" завітала в село Новобіла

18:40
Волонтерська програма "Будуємо Україну разом" завітала в село Новобіла

Волонтерська програма «Будуємо Україну разом» завітала в село Новобіла Луганської області, щоб збудувати простір для місцевої молоді та допомогти багатодітній сім'ї покращити умови свого помешкання.

3-18 липня в селі Новобіла на Луганщині пройшов волонтерський БУР-табір, під час якого 50 волонтерів з різних областей України будували простір для сільської молоді.

Волонтерська програма Будуємо Україну разом завітала в село Новобіла, що на кордоні з Російською Федерацію для того, щоб допомогти місцевим жителям збудувати простір для молоді в своєму селі. Протягом двох тижнів, в село завітали 50 волонтерів, які допомагали будувати простір та допомогли з покращенням умов проживання одній багатодітній сім'ї.
Зокрема, на табір приїхали двоє хлопців з Білорусі, які були вмотивованими допомогти в будівництві та донести білоруську культуру до волонтерів та місцевих жителів.

Софія Гальченко - жителька Новобілої, яка запросила волонтерську програму в своє село, коментує проведення табору так: "Проведення табору у Новобілій було дуже важливим. Новобіляни дізнались про інші області України і про волонтерство. Частина волонтерів зруйнували для себе стереотипи про Луганську область. Схід, Захід та інші регіони нашої країни стали ближчими!".

Оцініть новину

+1
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...