Конкурсний набір учасниць на семінари «Психологічна мотивація до працевлаштування»

10:09
Конкурсний набір учасниць на семінари «Психологічна мотивація до працевлаштування»

В рамках діяльності за проєктом «Сприяння самозайнятості жінок та економічному відновленню громад поблизу лінії розмежування в Донецькій області», який реалізується Громадською організацією «Правозахисний центр Ліга жінок-виборців» за фінансової підтримки Європейського союзу, будуть проведені 2 семінари для жінок з міст Волноваха, Вугледар, Велика Новосілка, Авдіївка, Торецьк, Маріїнка, Курахове, Бахмутза темою «Психологічна мотивація до працевлаштування».

Робота, яка могла б стати найкращим способом адаптації та реінтеграції в суспільство, для багатьох жінок стає важкодоступною ціллю як через пандемію Covid19, упередження роботодавців щодо них, так і через психологічні установки. Тому важливим завдання є підготувати психологічно жінок до пошуку роботи, правильної реакції на можливі стреси, пов’язані з працевлаштуванням.

Основна мета заходу - визначення мотивації жінок, яка зумовлює їх приступити до дії. Коли є ціль – з’являється план її реалізації, а ще – кожна людина для себе виокремлює чинники своєї мети: заробітна плата, транспортна доступність, лояльність керівництва, атмосфера в колективі. Залежно від цього людина приймає рішення своєї подальшої траєкторії руху до мети. Ми себе недооцінюємо, недооцінюємо свої можливості – розширяйте свої горизонти і рухайтесь до цілі – головне кредо заходу.

Тренер: Марина Акімченкова, сертифікований психолог та медіатор.

Формат заходів: онлайн

Тривалість 1 заходу: 2 години

Участь у семінарі є безкоштовною.

Для участі у семінарі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1lVD6KKVhN0PAfZKmynbamG6TXtNNeC2kao3bv7-Tiy4/edit

Дата, час та місце проведення будуть повідомлені учасницям додатково.

Орієнтовний період проведення – листопад 2021 року

-Контакти для довідок: +380669944960 (Viber, Telegram); +380983065015.

Цей проєкт втілюється в рамках Програмисолідарності EU COVID-19 відЄСдляініціативи «Східнесусідство», щореалізується PIN Україна People in Need Ukraine зафінансовоїпідтримкиЄвропейськогоСоюзу

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...