В Маріуполі пройшов дводенний тренінг на тему “Конфлікт – Діалог – Мир”

22:25
В Маріуполі пройшов дводенний тренінг на тему “Конфлікт – Діалог – Мир”

25-26.09.2021 В Маріуполі пройшов дводенний на тренінг на тему “Конфлікт – Діалог – Мир” проєкту «Шлях можливостей» в рамках «Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час».

Тренінг було сформовано з трьох частин.

В першій за допомогою цифрової платформи Mentimeter учасниці та учасники тренінгу відповіли на питання що для них конфліктна чутливість та які емоції вони переживають в стані конфлікту. Далі розбирали внутрішні та зовнішні конфлікти та можливості їх врегулювання. Також використовували методику Life stress протоколу.

В другій частині працювали над діалогом та взаєморозумінням. Вчилися ставити цілі та знаходити шляхи їх досягнення. В практичній частині відпрацьовували засоби внутрішнього діалогу та мотивацію у процесі досягнення мети.

В третій частині будували свій мир: від миру в своєму домі до глобального в країні, в світі. Учасниці/учасники візуалізували свої напрацювання в уяві, на папері, а також розробили в групах плани реалізації будування миру навколо себе.\

Так, звісно, всі ми бачимо свій світ по-різному. Але питання миру в нас спільне!

Тренінг провели амбасадорка проєкту Татьяна Вейдер та експертка Олена Захарова.

Організатор заходу – ГО «Агенція Демократичного Розвитку Донбасу»

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

Оцініть новину

+1
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...