Громадськість, поліція та влада спільно вирішують проблеми безпеки в громаді

22:50
Громадськість, поліція та влада спільно вирішують проблеми безпеки в громаді

17 та 18 жовтня в м. Попасна за ініціативи ГО «Громадська платформа» в рамках діяльності за проектом “Безпечна громада міста Попасна: спільна відповідальність мешканців та поліції” проведені медіа-клуби за темами: вирішення проблем безпеки в громаді Сєвєродонецька та результати роботи нової поліції.

В заходах взяли участь представники поліції, ЗМІ, громадські активісти та ОМС.

Учасники обговорили проблеми безпеки, що виникають у мешканців громади та результати діяльності поліції у напрямку усунення проблем безпеки. Також представники органів місцевої влади зі свого боку надали інформацію про діяльність у межах програм міста та використання бюджету для поліпшення безпеки мешканців.

За допомогою експертів організації учасниками було розроблено план заходів і медіа-контенту, підготовлено інфографіку та інший медіа-контент для популяризації роботи поліції в громадах. Крім того, увага в формуванні наповнення інформаційних та медіа матеріалів приділялась орієнтованості на такі цільові групи як: ОСББ, громадські організації, батьки з дітьми, пенсіонери, учасники дорожнього руху, студенти, вразливі верстви населення, люди з інвалідністю.

«Мета нашого проекту: впровадження інструментів підзвітності поліції та створення безпечного середовища на рівні громади міста Попасна через проведення широкої комунікаційної та просвітницької кампанії в громаді. Наш проект передбачає комплексний підхід з підвищення громадської активності місцевих жителів, направленою на співпрацю з поліцією для зміцнення громадської безпеки в м. Попасна» - розповідає голова організації Сергій Кошель.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів. Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...